Marathonweg dit weekend dicht

08-10-2021 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Komend weekend is de Marathonweg voor alle verkeer afgesloten ter hoogte van de fietsoversteek met de Zuidbuurtseweg. De afsluiting is vanaf vrijdagavond 8 oktober 20.00 uur tot maandagochtend 11 oktober 4.00 uur.

Door het aanleggen van een middeneiland wordt de fietsoversteek met de Zuidbuurtseweg veiliger. Fietsers en voetgangers kunnen de Marathonweg straks in twee etappes oversteken, waardoor zij alleen het verkeer uit één richting in de gaten hoeven te houden. De aannemer verwacht de klus in twee weekenden te klaren (ook van vrijdagavond 15 tot maandagochtend 18 oktober is de Marathonweg ter plekke afgesloten).

Doorgaand verkeer uit het noorden (A20) wordt via de Floris de Vijfdelaan, de Dirk de Derdelaan, de Dr. Wiardi Beckmansingel en de Arij Koplaan omgeleid. Verkeer uit het zuiden (Maassluissedijk) zal via de Deltaweg, de Van Beethovensingel, de Maassluissedijk en de Marnixlaan worden omgeleid.

Het vrachtverkeer wordt al op de A20/A4 omgeleid, zodat niet afrit 8 van de A20 (Marathonweg) wordt gebruikt, maar afrit 16 van de A4 (Vlaardingen-Oost). Het vrachtverkeer wordt vervolgens via de Kesperweg en de Deltaweg geleid.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date