Lieve knuffelkont zoekt warm gezin

04-08-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Wil je haar blije koppie voortaan elke dag zien? Dat kan hoor want dit lieve dier zoekt een nieuw baasje.

Dit is Sjaan of zoals ze haar bij het Dierentehuis Nieuwe Waterweg noemen: “Tante Sjaan“. Deze knuffelkont is 5 jaar oud en is opgegroeid bij een gezin in België. Hier woonden ze op een groot terrein waarbij Tante Sjaan het meeste van de tijd doorbracht in de tuin. Omdat de kinderen wel eens deur vergaten dicht te doen wist Sjaan te ontsnappen en deed dan erg lelijk naar andere honden die dan in de buurt uitgelaten werden. Om de rust in de buurt te bewaren is Sjaan toen verhuisd bij mensen in een rijtjes woning samen met een kat. Dit ging helaas ook niet want Sjaan houdt niet van katten. Ze vindt ze erg leuk om op te jagen.

Tijdens het wandelen vindt Sjaan veel dingen erg spannend en hier zal een volgende eigenaar wel aan moeten werken. Omdat ze bij haar eerste huis niet veel van het terrein af is geweest is vind ze de normaalste dingen zoals een rijdende auto best wel heel spannend. Ze zoeken voor haar een huis zonder andere huisdieren. Kinderen zijn voor Sjaan geen probleem, ze is er helemaal gek op. Het is alleen niet de bedoeling dat de kinderen de hond gaan uitlaten, dit omdat ze kan uitvallen naar andere honden.

Wie o wie wil deze dame een goed huisje bieden? Denk je dat Tante Sjaan prima dutjes kan doen in die lekkere mand bij jou thuis? Neem dan contact op met het Dierentehuis Nieuwe Waterweg aan de Koggehaven via mail of telefoon.

mail: info@dierenasiel-vlaardingen.nl   

telefoon: 010-4345335

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date