Leven in de Brouwerij !

02-02-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 6 februari gaat de Vlaardingse Bierbrouwerij voor het eerst open op de nieuwe historische locatie aan de Oosthavenkade. Meer dan een eeuw geleden was op deze plek de laatste bierbrouwerij in Vlaardingen, De Gekroonde “M” , gevestigd.

Na meer dan honderd jaar gaan de brouwers van het inmiddels al bekende Vulcaanbier de traditie van het bierbrouwen hier weer in ere herstellen. De afgelopen weken is er met hulp van Vlaardingse bedrijven en vrijwilligers hard gewerkt aan de eerste fase. Het zeer oude historische pand is leeggehaald, gestript en de spullen zijn verhuisd van de Hoogstraat naar de Oosthavenkade.

Er kan vanaf nu verder gebouwd gaan worden aan de jongensdroom: Een grotere volwaardige Vlaardingse brouwerij met een stoer proeflokaal.

Bent u nieuwsgierig geworden? Aanstaande zaterdag is er ‘leven in de brouwerij’ en gaat het pand open van 14:00 – 18:00. U kunt zelf ontdekken hoe de toekomstige brouwerij er nu van binnen uitziet en wat er allemaal nog moet gebeuren. Het wordt een gezellige middag  aan de haven en ook de winkel gaat weer open zodat u niet met lege handen naar huis hoeft!

Meer weten ? Kijk op vlaardingsebierbrouwerij.nl

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date