Legpuzzelactie voor Wouter en Marlies Nagel

14-11-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Je comfortabele leventje en goede baan opgeven en je inzetten voor mensen die het minder hebben, en vaak in schrijnende omstandigheden leven. Dat klinkt weinig aanlokkelijk, maar het is wel wat Wouter en Marlies Nagel komend jaar gaan doen. In 2017 zullen ze als ‘pilotenechtpaar’ afreizen voor de Mission Aviation Fellowship (MAF), naar een plek op de wereld waar dat hard nodig is. De MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met 130 vliegtuigen en communicatie maakt MAF hen bereikbaar voor hulp. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om te helpen.

Vanuit het ‘thuisfront’ zijn ze een actie opgestart met een uniek aanbod: een prachtige legpuzzel van de molen Aeolus in Vlaardingen. Dankzij een goed samenwerkingsinitiatief kunnen zij deze puzzel voor een scherpe prijs aanbieden. En het mooie is, met uw aankoop ondersteunt u dus rechtstreeks de uitzending van Wouter & Marlies.

Het is de bedoeling om bij een succesvolle eerste actie jaarlijks een nieuwe puzzel uit te brengen van een kenmerkende Vlaardingse plek. Verzamel ze allemaal en begin met deze puzzel van de Aeolus! De puzzel bestaat uit maar liefst 1.000 stukjes en wordt geleverd in een stevige kartonnen doos. Leuk om te geven, leuk om te krijgen! Een origineel cadeau en dat voor maar €10 per stuk! Op is op!

Bestellen kan via puzzelactie@vliegmissie.nl of telefonisch via 06-48018288 (Sebastiaan Vogel) of 06-53842798 (Theo van Everdingen). Vermeldt bij de bestelling uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal puzzels dat u wilt bestellen. Betaling kan contant bij aflevering.

Meer informatie over Wouter en Marlies vind je op hun Facebookpagina  of hun website

 

 

 

Bedrijven Alle bedrijven »


Altijd Up-to-date