Legpuzzelactie voor hulpverleners

29-11-2017 Nieuws Redactie

De foto voor de legpuzzel is gemaakt door Ton Delfos

VLAARDINGEN – Je comfortabele leventje en goede baan opgeven en je inzetten voor mensen die het minder hebben, en die vaak in schrijnende omstandigheden leven. Dat klinkt weinig aanlokkelijk, maar het is wel wat Wouter en Marlies Nagel gedaan hebben. In 2017 zijn ze als ‘pilotenechtpaar’ afgereisd voor de Mission Aviation Fellowship (MAF), naar Zuid-Soedan. De MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met 130 vliegtuigen en communicatie maakt MAF hen bereikbaar voor hulp. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om te helpen

Het thuisfront heeft weer een uniek aanbod voor u: opnieuw brengen zij een prachtige legpuzzel uit, ditmaal van de Vlaardingse zeillogger Balder. Dankzij een goed samenwerkingsinitiatief wordt deze legpuzzel voor een scherpe prijs aangeboden. En het mooiste is, met uw aankoop ondersteunt u rechtstreeks het werk van Wouter & Marlies Nagel als hulpverleners voor MAF in Zuid-Soedan! Het is de bedoeling om met enige regelmaat een nieuwe puzzel uit te brengen met een kenmerkende Vlaardingse afbeelding. Naast deze puzzel van de zeillogger Balder, is de eerste puzzel van de serie -molen Aeolus- nog beperkt beschikbaar.

De puzzel bestaat uit maar liefst 1.000 stukjes en wordt geleverd in een stevige kartonnen doos. Ideaal als origineel cadeau en dat voor maar € 12,50 per stuk! Hoewel er een flinke partij puzzels is, is dit toch een eenmalige kans!

Op is dan ook echt op. Bestellingen kunnen op verschillende adressen in Vlaardingen worden opgehaald of voor €2,45 kunt u uw puzzel laten bezorgen (Vlaardingen/Schiedam/Maassluis). Buiten deze regio betaald u € 6,95 verzendkosten (PostNL).

Bestellingen of meer info: puzzelactie@vliegmissie.nl  

of via:
Sebastiaan Vogel, 06 4801 8288
Theo van Everdingen, 06 5384 2798

Meer info over Wouter & Marlies Nagel en hun werk voor MAF (Mission Aviation Fellowship): www.maf.nl/nagel