Lee, Remko, Peter en Rita bij jarige Omroep

25-04-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN -  Het was een gezellige drukte gisteren in de studio van Omroep Vlaardingen aan de Hoogstraat. Lee Towers en twee leden van LA the Voices Remko Harms en Peter Strykes, waren te gast bij zangeres en presentatrice Rita Young in het programma Muzikaal Onthaal.

Meer dan een handvol fans maakten de hele uitzending mee om daarna met hun idolen op de foto te gaan. De uitzending van Muzikaal Onthaal was min of meer de start van het 30 jarig jubileum van de omroep: op 30 april 1985 werd voor het eerst een live uitzending verzorgd ter gelegenheid van Koninginnedag en de dag erna, op 1 mei besloten onder meer Jan Barendregt, Peter Spek, Arjen van Bruinnessen en Wim Bénard om officieel door te gaan met een nieuwe radio-omroep in Vlaardingen. Later is daar ook televisie bij gekomen.

Afgelopen nacht werd voor de voor de eerste keer de Vlaardingse Nacht van de Popmuziek gehouden, tegelijkertijd op radio én tv uitgezonden. Voor wie het allemaal gemist heeft: via deze link kan nog eens teruggekeken worden welke muziek en clips voorbij kwamen.Gerelateerd