Last van onkruid?

19-07-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Last van onkruid? De gemeente Vlaardingen is in de maanden juli en augustus hard bezig om dit te verwijderen. Eerst wordt het onkruid gewied; even later komen ze terug om het onkruid op te ruimen. Zo zorgt de gemeente ervoor dat het openbare gebied in de hele stad weer onkruidvrij wordt.

De gemeente ontvangt veel meldingen over onkruid via de Buitenlijn en de BuitenBeter app. Het onkruid verwijderen gebeurt volgens een strakke planning, waarvan ze liever niet afwijken. Het kan dus zo zijn, dat uw melding niet direct wordt afgehandeld maar wordt opgenomen in de planning van uw wijk. Om voor elke melding heen en weer te rijden is namelijk duur en dat wordt uiteindelijk door de inwoners van Vlaardingen betaald...


‘Vergeten’ stukken en gevaarlijke situaties wél graag melden

Maar als het echt nodig is, zoals bij een gevaarlijke situatie of als bij de geplande onkruidronde een stuk is vergeten, komt de gemeente natuurlijk wél gelijk in actie. Ook blijven er, ondanks onze vooraankondiging, soms auto’s staan, waardoor onkruid niet kan worden verwijderd. Dat kunt u ook melden. Het onkruid wordt dan alsnog zo snel mogelijk weggehaald.


BuitenBeter app en Buitenlijn

U kunt deze uitzonderlijke gevallen melden via de BuitenBeter app, of via telefoonnummer (010) 248 4000.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date