Laatste spreekuur 2017 ombudsman vervalt

12-12-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Het laatste inloopspreekuur in 2017 van de gemeentelijke ombudsman Vlaardingen is op woensdag 13 december. Het spreekuur van 27 december 2017 vervalt. In 2018 houdt de gemeentelijke ombudsman met ingang van woensdag 10 januari weer elke twee weken van 9:00 tot 10:00 uur een spreekuur aan het Burgemeester van Lierplein 51.

De ombudsman is er voor iedereen die klachten heeft over de manier waarop hij is behandeld door de gemeente. De ombudsman vindt wel dat u uw klacht eerst moet voorleggen aan de organisatie waarover u klaagt. Die moet namelijk de gelegenheid krijgen om te reageren en de klacht op te lossen.
Op de website van de gemeente Vlaardingen leest u hoe u een melding of een klacht kunt indienen.


Wilt u weten of uw klacht daarna door de gemeentelijke ombudsman kan worden behandeld?

• U kunt elke werkdag van 9:00 tot 16:00 uur bellen met de ombudsman op het nummer 010 411 16 00.
• U kunt ook een email sturen naar info@ombudsmanrotterdam.nl  .
• Of u kunt langskomen op een van de inloopspreekuren in Vlaardingen of één van de andere aangesloten gemeenten. Voor een overzicht van de mogelijkheden, kijk op www.ombudsmanvlaardingen.nl .

U hoeft voor het spreekuur geen afspraak te maken, maar het is beter eerst te bellen en uit te leggen wat uw klachten zijn. Dan kunnen de medewerkers van de ombudsman u gelijk vertellen of uw klacht in behandeling kan worden genomen. Zo voorkomt u dat u misschien voor niets op het spreekuur komt.

Neem bij het bezoek aan het spreekuur eventuele brieven of aantekeningen mee, die over uw klacht gaan. Hoe beter de medewerkers van de ombudsman worden geïnformeerd, hoe beter ze u kunnen helpen.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »


Altijd Up-to-date