Categorieën

Service

Laatste oproep ideeën oude Brandweerkazerne

Laatste oproep ideeën oude Brandweerkazerne
Nieuws

Laatste oproep ideeën oude Brandweerkazerne

  • Redactie
  • 30-01-2016
  • Nieuws
Laatste oproep ideeën oude Brandweerkazerne

VLAARDINGEN - Ondernemers hebben nog enkele dagen de tijd om hun ideeën over de Hotspot Brandweerkazerne in te zenden. Voor 1 februari 2016 moeten alle concepten binnen zijn. Geïnteresseerden kunnen hun plannen en wensen nu nog kenbaar maken via de website hotspot-brandweerkazerne.nl/

Op 15 december 2015 werd bekend gemaakt dat de Oude Brandweerkazerne een Hotspot en generator voor ondernemend Vlaardingen moet worden. Tevens werd de nieuwe naam voor deze creatieve broedplaats gepresenteerd: Hotspot Brandweerkazerne. Daarin wordt ruimte geboden aan (kleine) ondernemers, start-ups en ZZP-ers, maar wordt er ook gekeken of grotere ruimten gedeeld kunnen worden voor activiteiten als bijvoorbeeld workshops en yogalessen. De hal zal worden gebruikt als ruimte voor bijeenkomsten en koffiecorner/ horeca ten behoeve van ondernemers en bezoekers. Zowel vanaf de Hoflaan-zijde als vanaf de tuinzijde zal de hal toegankelijk worden gemaakt.

Op 15 februari a.s. wordt er een bijeenkomst georganiseerd waarin de verzamelde ideeën over deze nieuwe Hotspot in Vlaardingen ter sprake zullen komen. Daarna wordt er al snel gestart met de bouw om naar verwachting eind 2016 de Hotspot Brandweerkazerne als nieuw concept te kunnen opleveren.

Geïnteresseerden en betrokkenen worden van harte uitgenodigd om op 15 februari bij de bijeenkomst aanwezig te zijn, aanvang 19.30 uur in de oude brandweerkazerne aan de Hoflaan.