Laan van Bol ‘Es weer even dicht

05-09-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN/SCHIEDAM - De Laan van Bol'Es wordt op woensdag 6 september van 9.00 uur tot 16.00 uur afgesloten, vanuit Vlaardingen in de richting van Schiedam. Op de voetgangersoversteekplaatsen in de Laan van Bol 'Es worden aanvullende werkzaamheden uitgevoerd. De speciale lichtmasten die deze oversteekplaatsen verlichten, staan niet op de juiste plaats. Door deze te verplaatsen worden de oversteekplaatsen beter verlicht waardoor de zichtbaarheid verder verbeterd.

De werkzaamheden worden in opdracht van de gemeente Schiedam uitgevoerd door Dura Vermeer (de aannemer die ook de herinrichting heeft uitgevoerd) en Stedin. Voor deze werkzaamheden wordt de Laan van Bol 'Es in de richting van Vlaardingen naar Schiedam op woensdag 6 september van 9.00 uur tot 16.00 uur afgesloten voor het auto- en busverkeer. Vanaf deze rijbaan worden de lichtmasten, met een grote kraan, op de juiste plaats getild.

Op de rotonde bij de Van Beethovenlaan wordt de rijbaan in de richting naar Schiedam afgezet. Het verkeer uit Vlaardingen wordt omgeleid via de Van Beethovenlaan - Vivaldilaan en Mozartlaan. Verkeer uit de Willem Pijperstraat - Johan Wagenaarstraat - Diepenbrockstraat en Valeriusstraat volgt dezelfde omleiding. De Laan van Bol' Es blijft in de richting Vlaardingen open voor al het verkeer. De omleiding wordt met de gebruikelijke bebording aangegeven en de verkeersregelaars begeleiden de weggebruikers.