Kookvrijwilligers gezocht!

31-08-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Voor het project ‘Warm Onthaal’ (2 x in de maand een 3-gangen menu voor ca 40 gasten) en voor het koken van maaltijden bij incidentele activiteiten (bijvoorbeeld voorafgaand aan een voorstelling of tijdens een gespreks- of informatiebijeenkomst) is De Windwijzer, centrum voor ontmoeting, bezinning en dienstverlening, op zoek naar enkele vrijwilligers die het leuk vinden en ook in hun vingers hebben om voor een grotere groep te koken.

Je kookt altijd met z’n tweeën en je kunt je opgeven voor één keer in de maand maar ook voor meer of minder. Alles in overleg.

Geboden wordt vrijwilligerswerk in een gezellige, collegiale sfeer en koken in een bescheiden maar wel van alle gemakken voorziene keuken. Als je bij De Windwijzer komt werken, krijg je een vrijwilligerscontract. Het bedenken van het menu en het doen of bestellen van de inkopen voor de maaltijd hoort ook bij je taak. Het uitserveren en afwassen niet.

Je kunt je aanmelden voor dit vrijwilligerswerk of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek  via info@dewindwijzer.nl . Als je eerst meer informatie wilt, dan kun je bellen naar De Windwijzer (tel. 010 – 434 78 87) of op de website kijken: www.dewindwijzer.nl

 

Gerelateerd