Koninklijke onderscheiding voor Jannie Vermeij-Post

08-09-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Burgemeester Annemiek Jetten reikte op 7 september een Koninklijke onderscheiding uit aan mevrouw J. (Jannie) Vermeij-Post (78) in buurthuis Indische Buurt. Mevrouw Vermeij-Post ontving haar onderscheiding op de 1e les van dit seizoen die zij gaf aan de dames van de gymgroep 'Indische Buurt'.

Mevrouw Vermeij-Post is dit jaar 50 jaar vrijwillig gymdocent. Momenteel geeft zij nog gymlessen bij het Wijkcentrum 't Nieuwelant in Vlaardingen en de Vlaardingse gymnastiekvereniging Leonidas Dovido. Daarnaast verzorgt zij gymlessen bij de Wijkvereniging Indische Buurt in Vlaardingen. Op oudere leeftijd is zij nog altijd enthousiast bezig om ouderen in beweging te houden. Bovendien is ze een sociaal betrokken persoon en organiseert ze regelmatig busreizen voor de deelneemsters van haar gymgroepen.

Mevrouw Vermeij-Post is iemand die zich jarenlang voor de maatschappij heeft ingezet. Zij is een voorbeeld voor de samenleving en heeft anderen gestimuleerd. Zij is dan ook benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.Gerelateerd