Koninklijke onderscheiding voor Aad van Toor

21-11-2014 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 21 november jongstleden ontving Aad van Toor een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Bert Blase. De uitreiking vond plaats tijdens de receptie ter gelegenheid van het 30 jarig jubileum van Jeu de Boulesclub Vlaardingen.

De 75 jarige Aad van Toor heeft zich 26 jaar verdienstelijk gemaakt voor de Jeu de Boulesvereniging en houdt zich bezig met kantinezaken. Verder fungeert hij als ‘de spin in het web’ voor de vereniging. Hij is de enige die vanaf de oprichting in 1984 lid is. In 1988 wordt de eerste barcommissie, later omgedoopt tot kantinecommissie, ingesteld. Vanaf dat moment maakt Aad van Toor er officieel deel van uit. Zijn werkzaamheden verricht hij met veel inzet en hij is een grote steun voor de vereniging. Het leiden van de kantinecommissie heeft hij inmiddels aan zijn opvolger over gedragen maar hij is nog steeds commissielid en verzet hierbij veel werk.

Aad van Toor heeft  belangeloos en langdurig  vrijwillige activiteiten verricht die ten goede komen van de samenleving. Daarom is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.Gerelateerd