Kom naar de Open Asieldag!

29-09-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Heb je altijd al eens willen kijken in een dierenasiel maar nog nooit de stap gezet? Wij nodigen je van harte uit om langs te komen tijdens onze open dag van Dierentehuis Nieuwe Waterweg aan de Koggehaven 16 in Vlaardingen op zondag 2 oktober 2016 van 11.00 tot 16.00 uur.

Op deze dag kan iedereen een kijkje komen nemen in onze opvang. We hebben rondleidingen, je kan de dierenambulance bekijken, alles vragen over katten bij de kattengedragstherapeut, leuke spulletjes scoren en we hebben onwijs leuke activiteiten georganiseerd voor honden en kinderen. En natuurlijk waar het allemaal om draait; de asieldieren!

Opdrachtenspel voor kinderen
Is jouw zoon of dochter gek op dieren? Misschien is jouw kanjer wel super-dierenbeschermer na het spelen van ons opdrachtenspel. Uiteraard mogen papa en mama helpen als het nodig is. Daarnaast is er een levensgrote knuffelkater, een grabbelton, kleurplaten en kunnen ze zich laten schminken!

Spelletjesparcours
Op ons spelletjesparcours kun je samen met je hond hele leuke en leerzame spelletjes doen. Hoe goed is jouw hond in penalty’s scoren? En doet zijn neus het goed? Er is maar 1 manier om erachter te komen!

Workshop Hoopers
Kom gezellig met je hond en doe mee met de workshop Hoopers. Je leert hier de beginselen van deze gave hondensport.

Fotograaf Mara & Co
Er is een fotograaf aanwezig die je hond prachtig op de foto zet voor slechts vijf euro. En het leuke is dat de helft daarvan voor de asieldieren is!



Gerelateerd