Knappe meid zoekt thuis

11-07-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Zoë is een knappe poes van 8 jaar. Ze is afgestaan bij het Dierentehuis Nieuwe Waterweg omdat ze zich niet meer thuis voelde sinds er kinderen in het gezin kwamen. Daar bleek ze dus totaal niet van te houden en dat is dus voor geen van de partijen erg gezellig.

Zoë is een ideale huisgenoot voor iemand die bijvoorbeeld alleen woont en niet zoveel mensen over de vloer krijgt. Voor haar eigen mensen is ze namelijk erg lief, maar mensen die ze niet kent houdt ze het liefst op afstand. En als ze iets 'onder dwang' moet ondergaan dan kan ze ook best pittig zijn.

Ze merken in het asiel ook dat ze echt tijd nodig heeft om aan iemand te wennen. In haar tempo. Is die band er eenmaal na een tijdje, dan gaat hij niet zomaar meer kapot. Dan komt ze graag bij je op schoot liggen, vraagt aandacht en wil lekker geaaid worden.

Zolang haar nieuwe baasje niet verwacht dat ze gelijk in je armen springt, en het niet erg vindt om in eerste instantie met gegrom verwelkomd te worden dan komt het vast goed. Zoë ging op haar vorige adres graag voor een kort ommetje naar buiten als het mooi weer was dus een tuintje is wel gewenst.

Zoë is een kat die je neemt omdat je het fijn vindt een niet-alledaagse kat een kans te geven, en het een uitdaging vindt om het voor elkaar te krijgen dat ze jou aardig gaat vinden.

Zien ze je snel bij het Dierentehuis aan de Koggehaven 16 ?

Kijk ook eens op de Facebookpagina van het Dierentehuis of de websiteGerelateerd