Kledingbank Komt Wel Goed

25-03-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Kledingbank Komt Wel Goed staat, evenals een viertal andere goede doelen, met een gratis banner op Vlaardingen24. Die vindt u hier en als u er op klikt dan komt u vanzelf bij de goede website waar u meer over de Kledingbank kunt lezen. Regelmatig laten wij ook medewerkers aan het woord of brengen wij zelf een bezoekje. Vandaag een kort bericht van Josette Hogewoning over het reilen en zeilen van de Kledingbank:

,,Nadat wij open gingen in september 2013 hebben we wij in 2014 een enorme groei doorgemaakt. Niet alleen met de aanmeldingen van deelnemers maar ook op sociaal vlak. Onze vrijwilligers gaan regelmatig naar cursussen die worden aangeboden door het Steunpunt Vrijwilligers in Vlaardingen. Dit om beter met deelnemers om te gaan als er zich problemen voordoen: vooral op maatschappelijk en sociaal vlak worden wij regelmatig geconfronteerd met andermans frustraties en verdriet. Om onze deelnemers op alle vlakken goed te kunnen helpen werken we samen met de Voedselbank, de Sociale Wijkteams, wijkagenten, de Sociale Dienst, de gemeente en andere instanties.

Zo kwamen wij tot de conclusie dat onze hulp hard nodig is, niet alleen bij gezinnen met kinderen maar ook bij volwassenen zonder kinderen die in de schuldsanering zitten (WSNP). Dus gezinnen die een uitkering hebben of in de schuldsanering zitten, maar ook volwassenen in de schuldsanering zijn altijd welkom. Ook mensen met een laag besteedbaar inkomen, denk bijvoorbeeld aan een gezin wat modaal verdient maar al lange tijd met een dubbele hypotheek zitten of mensen die gescheiden zijn en veel alimentatie moeten betalen etc, zullen we zo goed mogelijk proberen te helpen. Na het overleggen van bewijsstukken kunnen wij u inschrijven.

Voor informatie kunt kijken op onze site hier

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date