Klauterwoud werkt aan rolstoelvriendelijke inrichting

11-03-2021 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - In een rolstoel, maar toch lekker ravotten in de Broekpolder? Daar wordt aan gewerkt! De komende weken zijn er werkzaamheden in het Klauterwoud. De Stichting Klauterwoud voert de eerste fase van het verbeterplan uit. Daarmee wordt het Klauterwoud rolstoelvriendelijker gemaakt zodat kinderen met en zonder rolstoel straks nog beter lekker samen in de Broekpolder kunnen spelen. Tijdens de werkzaamheden zullen bepaalde onderdelen afgesloten zijn, maar blijft de rest van het Klauterwoud toegankelijk.

Wat gaat er gebeuren?
-          De boomstammen van het Doolhof zijn toe aan vervanging. Behalve nieuwe boomstammen, krijgt het Doolhof ook een rolstoelparcours. Daardoor kunnen kinderen met en zonder een beperking er straks samen spelen.
-          Het Klauterwoud krijgt een geheel nieuw hindernisparcours, waarin kinderen met en zonder rolstoel gezamenlijk de uitdaging aan kunnen gaan.
-          Het Amfitheater wordt toegankelijk gemaakt voor kinderen in een rolstoel, zodat zij ook op het binnenterrein kunnen komen. Zo worden ook hier weer de mogelijkheden van samenspelen vergroot.

De werkzaamheden starten in week 17 en zullen naar verwachting in week 20 gereed zijn.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date