Kittens zoeken een nieuw thuis

04-07-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Wat is er nou leuker dan wakker worden, op Facebook kijken en dan deze te leuke kittens in je scherm krijgen? Nou,wij weten dat wel hoor! Wat dacht je van voortaan wakker worden met een echte kitten? Zo eentje die op je hoofd springt, je haren gaat vangen, je tenen als speelgoed ziet, je hand bespringt zodra je die onder de dekens beweegt...... Dat kan allemaal hoor! Deze 4 moppies zijn namelijk op zoek naar nieuwe gezinnen. Het zijn 2 poesjes en 2 katertjes en ze mogen al verhuizen.

Noes is het poesje met het meeste wit. Zij is een heel speels poesje, maakt een hoop lol in het leven en heeft geen tijd om op schoot te komen of lang geaaid te worden. Dat is gewoon niet zo haar ding, dus verwacht van haar niet dat ze lekker op schoot komt liggen. Maar ze is wel erg avontuurlijk!

Noenie is het zwarte poesje met klein wit borstvlekje. Zij is een lief mopje, speelt graag maar maakt zeker ook tijd voor een knuffelsessie.

Nightmare is een katertje, een lief dondersteentje, een brutaaltje. Hij is natuurlijk geen echte nachtmerrie want hij is superlief. Wel droomt hij van een geweldig thuis met veel speelplezier.

Nino is een heel lief ventje, wil heel veel met je knuffelen. Behalve als hij te druk heeft om te spelen natuurlijk, en dat komt nogal eens voor!

Heb jij de komende ...uhhh zeg even 16 jaar tijd, zin, ruimte en alle liefde voor een nieuw huisgenootje, of 2 zelfs? Kom dan snel langs bij het Dierentehuis  Nieuwe Waterweg Vlaardingen aan de Koggehaven 16.

Bekijk de foto'sGerelateerd