Kinderkookschool bij Bimbi

03-12-2019 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN - In de kinderkookschool van Kinderpraktijk Bimbi leren kinderen alles over écht eten. Kinderpraktijk Bimbi is sinds 1 december gevestigd aan de 2e Van Leyden Gaelstraat 148 in Vlaardingen.

Dé manier om kinderen gezond te laten eten is door ze zelf te laten koken. In onze Kinderkookschool gaan kinderen samen met hun ouders (of onder begeleiding van een andere volwassene) aan de slag met heerlijke en gezonde voeding. Geen pakjes, geen zakjes. Koken met alleen pure, verse en onbewerkte ingrediënten. Wedden dat ze hierna vaker in de keuken willen staan? En wat als het eten klaar is? Juist ja! Lekker samen opeten!

Bij de ouder en kind kooklessen hebben jullie echt even tijd voor elkaar. En zul je zien dat je dochter of zoon eigenlijk heel erg handig is in de keuken!

Kinderen krijgen bij aanvang hun eigen koksmuts die ze mogen versieren. Iedereen krijgt wat te drinken, waarna er uitleg gegeven wordt over het gerecht dat bereid gaat worden. Dan is het tijd om aan de slag gaan. Op de tafel liggen verse producten en allerlei keukengerei. Tijdens het koken of bakken is er voldoende tijd om te kletsen en bij elkaar te kijken.

De kinderen leren zelf producten uitzoeken en herkennen. Waardoor ze ondervinden hoe belangrijk en leuk het is om zelf te koken. We koken met de producten van het seizoen en maken diverse gerechten voor het ontbijt, de lunch en het avondeten. Natuurlijk komen ook de toetjes regelmatig aan bod en maken we heerlijke (gezonde) taarten, koekjes en cakejes. Elke les staat er weer een nieuw gerecht of baksel op het menu!

We sluiten altijd af met (zelfgemaakte) limonade of een smoothie en voor de volwassenen is er koffie en thee naar keuze. Natuurlijk is er alle gelegenheid om te peuzelen van dat wat je gemaakt hebt. Liever mee naar huis nemen? Dat kan natuurlijk ook!

 

Praktische zaken


Ouder en kind kooklessen worden gegeven in onze praktijkruimte te Vlaardingen.

Alle kinderen zijn welkom vanaf 4 jaar.

Heeft je kind een allergie? Geef het aan, wij zullen er rekening mee houden.

Kooklessen duren ongeveer twee uur.

 

Investering


Kooklessen zijn per keer te boeken, maar je kunt ook een strippenkaart aanvragen.

Prijzen zijn inclusief drinken, ingrediënten, materialen en zijn voor 1 volwassene en 1 kind. Ieder extra kind kost €10,- per keer.

 

Eenmalige deelname: € 25

Strippenkaart 3x deelname: € 72

Strippenkaart 6x deelname: € 142,50

 

Aanmelden

Aanmelden kan via het formulier hier!  .

 

Eerstvolgende data:


Woensdag 12 februari

Woensdag 11 maart

Tijd: van 15.00 tot 17.00

 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date