KFC: Er kan gebouwd worden !

28-02-2018 Nieuws Herman van Nieuwenhuizen

VLAARDINGEN – Vanmiddag werd uiteindelijk de koop ‘bezegeld’: Hans Wingender van KFC tekende samen met wethouder Arnout Hoekstra het contract voor de overdracht van het stuk grond aan de Schiedamsedijk waar KFC een nieuw restaurant gaat bouwen. Vanaf april zullen zo’n 51 heipalen van 27 meter de grond in worden geslagen. Voor die tijd zal de huidige carpoolplaats nog verlegd worden en wordt de grond onderzocht op aanwezige kabels.

Vijf jaar duurde het, van idee tot realisatie en Hans Wingender was een gelukkig man vandaag. ,,We zullen waarmaken wat we vijf jaar geleden hebben beloofd’’, aldus Wingender. ,,We maken er een mooie plek van en zullen zeker lokaal personeel gaan werven voor het restaurant’’.

Als er vanaf april gebouwd wordt dan zal circa zes maanden later het restaurant er vrijwel gebruiksklaar staan. Het afwerken aan de binnenkant duurt daarna nog een week of zes, maar voor de Kerst is de vestiging geopend. ,,Als alles volgens plan verloopt dan is het ook nog eens een nieuwe mijlpaal voor KFC in Nederland’’, vervolgt Wingender. ,,In Vlaardingen hebben we dan het zestigste restaurant van het land’’.

De overeenkomst werd na het zetten van de handtekeningen bezegeld met een handdruk en een glas ‘bubbels’. Er waren echter geen kiphapjes, maar wethouder Hoekstra vond dit niet onoverkomelijk; hij is vegetariër.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date