Categorieën

Service

Kerstpakkettenactie in Vlaardingen

Kerstpakkettenactie in Vlaardingen
Nieuws

Kerstpakkettenactie in Vlaardingen

  • Redactie
  • 07-12-2016
  • Nieuws
Kerstpakkettenactie in Vlaardingen
VLAARDINGEN – De ‘Voedselgroep Vlaardingen maakt zich sterk voor Vlaardingse minima. De groep deelt één à twee keer per week groenten, fruit en brood uit aan mensen die net niet in aanmerking komen voor de voedselbank en daardoor buiten de boot vallen. 

Op dit moment is de voedselgroep bezig met een kerstpakkettenactie. Het streven is om vijftig kerstpakketten te maken. ,,In deze pakketten willen wij houdbare producten stoppen’’, vertelt Joyce van der Weijden. ,,Denk hierbij aan lekkere dingen maar ook aan handige dingen, verzorgingsproducten en vlees.’’

Probleem: er zijn bij lange na nog niet genoeg houdbare producten en verzorgingsproducten om vijftig goed gevulde pakketten te maken. ,,Nu zijn er vaak mensen die spullen in de keukenkasten hebben staan die ze gekocht hebben, maar toch niet gebruiken’’, weet Joyce. ,,Wij zouden erg blij ervan worden als mensen dit zouden willen doneren. Dan kunnen wij zorgen dat een aantal mensen een geweldige kerst tegemoet gaan.’’  

Mensen die ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken, kunnen lid te worden van de facebookgroep Uitdeelpunt Vlaardingen.

Heeft u producten die u graag ter beschikking van de groep wil stellen? Neem dan contact op met Joyce van der Weijden! Mail naar [email protected] of stuur een privéberichtje via facebook!  Via deze wegen kunnen mensen een afspraak maken om houdbaar eten en/of verzorgingsproducten te laten ophalen of te komen brengen.