Kerstcheque voor Voetjes van de Vloer

22-12-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Stichting Voetjes van de Vloer heeft een cheque van 455 euro ontvangen van Woningstichting Samenwerking. De woningcorporatie steunt elk jaar een Vlaardings goed doel met het bedrag dat is uitgespaard door geen kerstkaarten te versturen.

Stichting Voetjes van de Vloer organiseert discoavonden voor iedereen met een beperking. De stichting is in 2006 opgericht door Ruud en Wilma van Gerven en hun dochter Joyce. Het begon klein, met zes tot vijftien bezoekers, maar het initiatief is tien jaar later uitgegroeid tot een trekker van jewelste. Op de discoavonden, tien per jaar, komen gemiddeld zestig bezoekers af. Het Rode Kruis verzorgt zo nodig het vervoer. De begeleiding op en rond de dansvloer is in handen van een team vrijwilligers. De discoavonden vinden plaats in de brasserie van zorgcentrum Soenda.

Voetjes van de Vloer kan het geld van Samenwerking goed gebruiken. Op 12 maart 2016 viert de stichting namelijk het tienjarig jubileum met een grote glitter- en glamour-disco.Gerelateerd