Jubilarissen en (meer dan) 100 jarigen

20-07-2016 Nieuws Redactie

Fotografie: Angelique van Woerkom

VLAARDINGEN – Er zijn huwelijken die elke storm nog doorstaan. Daarnaast zijn er nogal wat Vlaardingers die de leeftijd van 100 aar of meer bereiken. Lees en kijk even mee waar de burgemeester en wethouders de afgelopen week op bezoek zijn geweest voor een felicitatie.

Foto 1: Op 19 juli vierde Arie Marinus Ridderhof zijn 102e verjaardag. Met een feestelijke taart ging burgemeester Bert Blase bij hem op bezoek om hem te feliciteren met deze gedenkwaardige verjaardag.

Foto 2: Willem Kap ontmoette Jacomina Pieternella Varekamp op zijn verjaardag. Zij was namelijk meegekomen met een kennis van meneer. Zij trouwden op 12 juli 1956 en kregen in de jaren daarna twee zonen. Later werd de familie uitgebreid met twee kleinkinderen. Locoburgemeester Cees Oosterom ging met een feestelijke taart bij het echtpaar langs om hen te feliciteren met hun 60-jarige huwelijksjubileum.

Foto 3: Bij zijn broer ontmoette Jan Tiel zijn Neeltje Adriana Engelaan. De vonk sloeg over en zij trouwden op 18 juli 1956. In de jaren daarna kregen zij twee dochters. Afgelopen maandag vierde het echtpaar hun 60-jarige huwelijksjubileum. Burgemeester Bert Blase ging bij hen langs om hen hiermee te feliciteren en bracht een fruitmand mee.

Foto 4: Mevrouw Jannetje Don werd op 12 juli 1916 geboren in Vlaardingen en woonde daar 45 jaar. Toen vertrok zij naar Rotterdam en later naar Zeeland. Een jaar geleden keerde zij terug naar haar geboorteplaats om weer dicht bij haar dochter te wonen. Vorig week werd zij 100 jaar en ging burgemeester Bert Blase met een fruitmand bij haar langs om haar te feliciteren met deze bijzondere verjaardag.

Foto 5: 70 jaar geleden trouwde Vlaardinger Cornelis Zwanenburg op 17 juli 1946 met de Rotterdamse Janna Margaretha de Jong. Zij kregen zeven kinderen die op hun beurt weer zorgden voor vele kleinkinderen en achterkleinkinderen. Een dag na het platina huwelijksjubileum bezocht burgemeester Bert Blase het echtpaar om hen te feliciteren en bracht een fruitmand mee.

Bekijk de foto's
Gerelateerd