Jeugdstad ontvangt in kerstvakantie honderden enthousiaste kinderen

06-11-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Ook dit jaar kunnen kinderen van de basisschool in de kerstvakantie bij Jeugdstad Vlaardingen zich uitleven. Het is inmiddels de 46ste editie van Jeugdstad, waar kinderen van groep 2 tot en met 8 allerlei activiteiten worden aangeboden. Spelen, knutselen, koken, sportief bezig zijn en gezellig entertainment; dat zijn de ingrediënten van deze traditie in Vlaardingen. Wil je meehelpen om dit kinderfeest te realiseren, meld je dan aan als sponsor, medewerker of stagiair.

Vlaardings fenomeen
Het is elk jaar een groot feest en een genot om kinderen zo actief bezig te zien. Niet voor niets is Jeugdstad een fenomeen dat al decennia achter elkaar wordt georganiseerd. Dit kan de organisatie doen als zij hiervoor voldoende steun krijgt vanuit de Vlaardingse gemeenschap. Daarom is Jeugdstad op zoek naar personen, bedrijven en organisaties die willen sponsoren. Dit kan op vele manieren. Op de website jeugdstad.nl zijn alle opties te zien.

Kinderen blij maken
Wil je in de kerstvakantie helpen om kinderen blij te maken, dan zijn we ook op zoek naar jou als medewerker. Ben je niet bang voor 10 kinderen meer of minder, meld je dan aan. Elke medewerker kan rekenen op een leuke vergoeding, waarvan de hoogte afhangt van het aantal uur dat je meehelpt. Ook zoeken we jongeren die nog een korte stage moeten vervullen. Zoek jij een afwisselende en gezellige, kortdurende stage van 18-45 uur, dan ben je bij ons aan het goede adres. Met name voor jongeren met een gerelateerde MBO- of HBO-opleiding én jongeren die een maatschappelijke stage van 30 uur voor 4 HAVO en 4 of 5 VWO moeten doen, is Jeugdstad een prima plek!

Zes dagen plezier
Jeugdstad Vlaardingen vindt plaats op 23, 24, 27, 30, 31 december 2019 en 2 januari 2020. Jeugdstad is dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur. We organiseren de activiteiten in het voormalige pand van Indupak, Produktiestraat 2-4, in Vlaardingen. De locatie ligt in de wijk Vettenoordse Polder. Het
aantal parkeerplaatsen in de buurt is beperkt, dus als het kan, kom dan met de fiets of de bus. Meer informatie op www.jeugdstad.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date