Categorieën

Service

Isabelle en Cindy op de Vierdaagse (6)

Isabelle en Cindy op de Vierdaagse (6)
Nieuws

Isabelle en Cindy op de Vierdaagse (6)

  • Isabelle Raeijmaekers en Cindy van Vliet
  • 26-07-2015
  • Nieuws
Isabelle en Cindy op de Vierdaagse (6)

VLAARDINGEN/NIJMEGEN – Isabelle Raeijmaekers en Cindy van Vliet uit Vlaardingen lopen mee met de Nijmeegse Vierdaagse . Vanaf het moment dat ze op de Vierdaagse-camping hun tenten opslaan tot en met de finish houden ze het thuisfront op de hoogte van hun belevenissen. Hier het verslag van de laatste wandeldag. 

Dag 4, de dag van Cuijk!!! Om 4 uur s' ochtends vertrok Isabelle richting de wedren. Het was aan heel de sfeer te merken dat het de dag was waar je allemaal erg naar uitkijkt. De Via Gladiola! ! En zoals dag twee en drie starten we weer richting het Radboud Ziekenhuis. Erg saai dus maar de studenten maakten het bij de start extra feestelijk. Ze maakten een tunnel van hun armen en daar gingen de meeste lopers doorheen. Wat zijn ze leuk onze trouwe supporters die er elke ochtend weer stonden en zorgden dat onze dag met een grote glimlach begon. 

Via een mooi natuurgebied kwamen we aan bij de dijk. Een hele lange saaie dijk richting de brug van Linden. Toen we op die brug liepen, toeterde al het verkeer naar ons en de hele rij met lopers zwaaide met hun handen in de lucht terug. Toen we bijna in Linden aankwamen zat daar lekker op een stoeltje onze Vlaardinger  Karl met zijn loopmaat uit te rusten. Isabel maakte een praatje en ging verder richting Linden. Daar was alles versierd en alle huizen hadden een thema dit jaar was het thema voedsel. 

Vanuit Linden naar Beers en daar stond Cindy op Isabel te wachten om het laatste stuk mee te lopen. Met haar voet ingepakt met tape kon ze wel de laatste kilometers met haar loopmaatje mee. Wat was het fijn om samen te genieten van het grote feest. Vanaf Beers naar Cuijk en daar stond de stad op zijn kop. Het leger had een brug over het water gebouwd speciaal voor de Vierdaagse en zodra je daar aankomt lopen de rillingen over je lichaam. 

Overal staan mensen op de kade langs de dranghekken; je voelt je net Maxima en zo gingen we ons ook gedragen. We zwaaiden naar iedereen en gaven soms ook handjes of een high five. (Niet dat Maxima dat zou doen natuurlijk). Zodra we de brug over gingen, moesten we best nog een stuk naar de Via Gladiola. Iedereen danst en juicht en deelt lekkers uit. 

En dan nog vijf kilometer naar de finish en wat is dat dan ineens erg ver. Dat komt vast door die twee kilometer extra want de laatste dag is 42.4 kilometer) Bijna bij de finish stond onze familie te wachten. Wat zijn we blij om hun te zien!!! De laatste meters zijn heel gaaf, je loopt langs de tribunes en daar is het dan eindelijk!! Het mooiste moment van de Vierdaagse! Samen over de finish gaan!! De wedren oplopen en Isabelle kreeg haar tweede medaille met kroontje er op. Eindelijk schoentjes uit en languit en tijd voor een wijntje!! 

Wat hebben we genoten, gelachen en hebben veel mensen ons ontroerd. Daarom lezers van Vlaardingen 24 bedankt voor jullie leuke, lieve, meelevende reacties! ! Wij vonden het erg leuk om elke dag jullie op de hoogte te houden van ons Vierdaagse avontuur. 

Groetjes Cindy en Isabelle