Categorieën

Service

Isabelle en Cindy op de Vierdaagse (2)

Isabelle en Cindy op de Vierdaagse (2)
Nieuws

Isabelle en Cindy op de Vierdaagse (2)

  • Isabelle Raeijmakers en Cindy van Vliet
  • 21-07-2015
  • Nieuws
Isabelle en Cindy op de Vierdaagse (2)

VLAARDINGEN / NIJMEGEN – Isabelle Raeijmaekers en Cindy van Vliet uit Vlaardingen lopen mee met de Vierdaagse . Vanaf het moment dat ze op de Vierdaagse-camping hun tenten opslaan tot en met de finish houden ze het thuisfront op de hoogte van hun belevenissen. Vandaag was hun eerste ‘volle’ dag in Nijmegen.

Nog één nachtje slapen!!!! Vandaag de dag van uitrusten en opladen...of in ons geval van ‘shop till you drop’: de Nijmeegse middenstand is weer uit de rooie cijfers. Zo huppelden wij vandaag van terras naar terras hier een sapje daar een hapje en ook de grotere winkelketens hebben wij zeker niet overgeslagen. Tussen de middag hadden wij reuze honger! Na lang(en met lang bedoelen we echt lang!) wachten kwam daar eindelijk ons broodje. Woehahahaha werkelijk waar niet groter dan onze duim. Nog nooit zo'n klein broodje gezien. Echt een typisch gevalletje hap slik weg.

Voor ‘s avonds hadden wij gereserveerd bij Sumo. ,,Onder welke naam mag ik jullie zetten?’’, werd gevraagd. En zo zagen wij hoe hij netjes noteerde 'Sillie en Elizabel'. Toen ons ‘s avonds bij binnenkomst werd gevraagd onder welke naam wij hadden gereserveerd konden we dan ook lachen niet in houden en gierden het uit 'Sillie en Elizabel' ....

Kortom weer lekker gelachen vandaag.

Voor nu zeggen wij Welterusten en tot morgen!!

Cindy en Isabelle