Irmgard gaat naar 3FM !

19-01-2017 Nieuws Herman van Nieuwenhuizen

VLAARDINGEN – Ze is vandaag 16 jaar geworden en heeft ambities om later professioneel werk bij de radio te gaan doen: Irmgard Fool. Bij Omroep Vlaardingen is ze één van de vaste presentatoren van het jongerenprogramma School’s Out, elke werk/schooldag te beluisteren van 16.00 uur tot 17.00 uur en bij de internetradiozender I-Turn Radio presenteert ze wekelijks haar radioshow “Gedonder met Irmgard”.

Vandaag was Irmgard te gast bij Omroep Vlaardingen in het programma “Van Hier tot Vier” van presentator Richard Hendriks en daar kreeg ze een bijzonder cadeau. Haar moeder belde live in met het volgende verhaal: Irmgards vader, John Fool, had eerder contact gelegd met Michiel Veenstra, één van de DJ’s van 3FM radio. Vader Fool vertelde over de ambities van Irmgard en dat maakte een positieve indruk bij DJ Veenstra. Michiel Veenstra heeft daarop één van de talentenscouts van 3FM benaderd en daaruit vloeide een uitnodiging voort. Irmgard zal binnenkort naar de studio in Hilversum gaan en daar wordt gekeken hoe ze haar droom verder kunnen helpen !

De Vlaardingse Irmgard was hoorbaar blij en een tikje geëmotioneerd tijdens de live uitzending. De 16 jarige scholiere, leerling op de Jozefmavo, treedt daarmee in de voetsporen van andere Vlaardingers die ooit eerder begonnen zijn bij Omroep Vlaardingen zoals Kevin Brouwer (RTL) en Vincent Pronk (Radio 538). Eerder liep ze overigens ook al eens stage bij Vlaardingen24, waarvoor ze een reportage  maakte. Na de zomer start ze een opleiding Podium- en Evenemententechniek  aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam.

 Gerelateerd