Inloopspreekuur bij Super van Lopik voor Jeugdsportfonds

22-11-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Vlaardingen in Beweging organiseert vandaag van 14.00 tot 17.00 uur een inloopspreekuur voor gezinnen met een minimuminkomen. De buurtsportcoaches van ViB geven informatie over het Jeugdsportfonds en helpen u om uw kinderen aan te melden. Zo kunnen kinderen een jaar lang gratis sporten.

Vlaardingen in Beweging (ViB) en Super van Lopik slaan de handen ineen. Uit gesprekken tussen deze twee organisaties is gebleken dat een groot gedeelte van de klantenkring van de Super van Lopik ook potentiële gebruikers van het Jeugdsportfonds zijn. Alle ViB Buurtsportcoaches zijn intermediair van het Jeugdsportfonds en kunnen informatie verschaffen aan ouders en kunnen kinderen aanmelden. Hiervoor houden vandaag in de Super van Lopik aan de Vetteoordskade een inloopspreekuur houden van 14.00-17.00 uur. “Een samenwerking die een win-win situatie creëert”, aldus Buurtsportcoach Pim van Kan.


Alle kinderen moeten kunnen sporten!


Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen en/of -kleding. De buurtsportcoaches zijn tussenpersonen (intermediairs) en kennen de spelregels van het Jeugdsportfonds. De buurtsportcoach in uw wijk kan een aanvraag voor uw kind(eren) indienen.


Super van Lopik

De Super van Lopik is de sociale kruidenier in Vlaardingen waar mensen met een minimuminkomen tot wel 50% kunnen besparen op hun boodschappen. Het aanbod van Super van Lopik is vergelijkbaar met een gewone supermarkt (met uitzondering van alcohol en tabak).
Super van Lopik wil een echte buurtsuper zijn voor iedereen: Mensen die meer te besteden hebben betalen een loyale prijs (maar flink lager dan bij andere supermarkten) en mensen uit Vlaardingen en omgeving met een aantoonbaar minimuminkomen, winkelen met een kortingspas.
Meer informatie over het inloopspreekuur of het Jeugdsportfonds vindt u op www.stichtingvib.nl  Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date