Ingezonden: Paaltjes op De Loper 'onhandig' geplaatst

30-11-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – De renovatie van winkelcentrum De Loper is bijna klaar en over het algemeen is het winkelend publiek positief. Afgelopen week werden er ter hoogte van de overgang van de overdekte passage naar het plein wat paaltjes neergezet, en daar is niet iedereen even gelukkig mee. Eén van de bewoners klom in de pen en stuurde ons waarschuwende woorden. Over dat het met die paaltjes ook wel eens mis kan gaan:

,,Nu de renovatie bijna ten einde is van de Loper valt mij iets op waar ik nogal ongerust over ben. Als bewoner van de Loper zie ik regelmatig dat winkelend publiek ternauwernood ontsnapt aan een valpartij. Het euvel is dat er aan het begin paaltjes zijn geplaatst die te laag zijn en nauwelijks zichtbaar bij het de hoek om gaan. Bijvoorbeeld bij de juwelier staat er één net op de hoek, uit het zicht als je vanuit de corridor komt. Paaltje valt niet op, te laag en verkeerde kleur; zelfde kleur als de bestrating Al deze paaltjes moeten worden aangepast. Er komen geheid meldingen en claims bij het vallen of een aanrijding met scootmobielen. Doe er a.u.b. iets aan nu het nog kan. Met vriendelijke groet. Een verontruste bewoner van de Loper.’’

Gerelateerd