Informatieavond Hoekse Lijn

18-11-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op woensdag 30 november organiseert het projectbureau Hoekse Lijn samen met de gemeente Vlaardingen en de RET een informatieavond over de ombouw van de Hoekse Lijn tot metro. De bestaande stations in Vlaardingen worden omgebouwd tot metrostation. Het is een inloopavond, wat betekent dat op de avond diverse thema’s, zoals de ombouw van de stations, de bouwplaatsen en de inrichting van de buitenruimte worden gepresenteerd. De RET is aanwezig om onder andere het vervangende busvervoer tijdens de ombouwperiode toe te lichten.

 

In 2017 reizen met de RET

Per 1 april 2017 rijdt NS niet meer tussen Schiedam Centrum en Hoek van Holland. Vanaf september 2017 gaat de RET op dit traject met de metro rijden. In de tussentijd verzorgt de RET vanaf 1 april tot september vervangend busvervoer. Dit betekent ook dat reizigers vanaf dit moment RET reisproducten nodig hebben voor hun reis. Tijdens de informatieavond geeft de RET toelichting op de busroutes en de veranderingen voor reizigers en omgeving van de Hoekse Lijn.

 

Informatie: woensdag 30 november 2016 in De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95  I Tijd: van 19.00 uur – 21.00 uur.

U kunt zelf bepalen wanneer u binnenloopt en over welk thema u meer informatie wenst. Leden van de projectorganisatie zijn aanwezig om de huidige plannen toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Meer informatie over het project Hoekse Lijn kunt u vinden op de website hoekselijn.mrdh.nl    

Gerelateerd