In een rijtuigie...

09-09-2019 Nieuws Redactie

Fotografie: Paul Meuldijk

VLAARDINGEN – Terwijl honderden mud-runners de Broekpolder doorploegden op zondagmiddag 8 september vierden enige tientallen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking een eigen feestje: Het was de dag van de traditionele koetsenrit, waarbij een groep vrijwilligers met koetsen en paarden hun vrolijke gasten op een prachtige rit dwars door Vlaardingen meenamen. De hele rit werd begeleid door een politieauto en meerdere verkeersregelaars.

Er werd gestart bij manege van Die Flardingha Ruiters en vanaf de manege werd er om 13.00 uur koers gezet naar Stadsboerderij Holywood waar gestopt werd voor een ijsje. Van daaruit ging het over de Olmendreef, de Holysingel en de Burgemeester Heusdenslaan richting het centrum waar werd gestopt bij Visbank. Daar werd wat gedronken, terwijl de koetsen, paarden en koetsiers richting Hof gingen om daar de paarden water te geven en zelf ook wat in te nemen.

Na deze stop werd iedereen weer opgepikt met de koets en werd er weer gekoerst naar de manege. Onze collega fotograaf Paul Meuldijk bracht het allemaal in beeld!

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date