IKV Haringparty met bijzondere veiling

09-06-2022 Nieuws Ingezonden mededeling

VLAARDINGEN - IKV Ondernemend Vlaardingen organiseert op maandag 20 juni haar jaarlijkse IKV Haringparty. Als het weer het toelaat, worden alle leden van de Vlaardingse ondernemersvereniging in de buitenlucht ontvangen bij de Vlaardingse evenementenlocatie Buitenplaats. Naast een gezellig netwerkevent en genieten van Hollandse Nieuwe, kunnen de leden deze avond ook meedoen aan een bijzondere en unieke veiling.

Tijdens de IKV Haringparty worden diverse kunstwerken, gemaakt door kunstenaars uit Oekraïne en fotografen uit Vlaardingen geveild. Verder zijn er nog enkele andere leuke items die onder de hamer gaan. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de mensen die door oorlogsgeweld hun huis en haard in Oekraïne moesten achterlaten.

Meld je snel aan
Natuurlijk is de IKV Haringparty, zoals elk jaar, een unieke mogelijkheid voor Vlaardingse ondernemers om onder het genot van een drankje en lekker eten collega-ondernemers te ontmoeten. Kom je, alleen of met je partner, naar deze bijeenkomst, meld je dan wel zo spoedig mogelijk aan.
                           
  Meld je aan>>  Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date