Hulp nodig bij belastingaangifte?

26-02-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Belastingformulieren invullen vindt niet iedereen even gemakkelijk. Vlaardingers die er hulp bij nodig hebben, kunnen op 20, 21, 23 en 28 april terecht bij Bureau Sociaal Raadslieden van Minters. Op die dagen helpen zij mensen met een laag inkomen bij het correct invullen van hun belastingaangifte over 2014. De gratis invulhulp is uitsluitend bedoeld voor Vlaardingers met een jaarinkomen tot € 29.000 (alleenstaanden) of € 38.000 (gezinnen) en die daarnaast geen inkomsten in box 3 hebben (spaargeld boven de vermogensvrijstelling of beleggingen).

Als eenmalige service wil Bureau Sociaal Raadslieden mensen met een klein jaarinkomen helpen bij het invullen van hun belastingaangifte. Bij een goede aangifte blijkt soms dat mensen recht hebben op teruggave van een deel van gemaakte kosten. Ook kan een juiste aangifte voorkomen dat mensen achteraf onaangenaam verrast worden door een naheffing.

Aanmelden?    

Vlaardingers die gebruik willen maken van de gratis invulhulp van Bureau Sociaal Raadlieden kunnen bellen naar (010) 435 1022 of e-mailen naar info@minters.nl  Dit kan tot en met 10 april. Bij aanmelding moet u uw naam, adres, geboortedatum en Burgerservicenummer doorgeven.Gerelateerd