Categorieën

Service

Hoop voor De Toekomst

Hoop voor De Toekomst
Wonen

Hoop voor De Toekomst

  • Redactie
  • 01-09-2015
  • Wonen
Hoop voor De Toekomst
VLAARDINGEN – Bewonersorganisatie De Toekomst behartigt de belangen van bewoners in Holy-Zuidoost. Tot voor kort hadden ze een ‘uitvalsbasis’ in een oud schoolgebouw aan de Meeuwenstraat. Toen bekend werd dat dit gebouw gesloopt ging worden moest men op zoek naar een nieuw onderkomen.

Verschillende opties werden onderzocht en uiteindelijk werd er een oplossing gevonden. De bewonersvereniging trekt in bij Kinderdagverblijf Kiddoozz aan de Sperwerlaan.

Tijdens de wekelijkse persbijeenkomst vanmiddag lichtte wethouder Arnout Hoekstra een en ander toe: ,,Holy-Zuidoost is een herstructureringsgebied waar deze bewonersvereniging momenteel een nuttige functie vervult. Men is druk bezig met onder meer de versterking van de sociale structuur en andere vormen van ondersteuning en belangenbehartiging in dit gebied. Ook organiseren ze voor dit doel diverse activiteiten. We ondersteunen dit , samen met woningcorporatie Waterweg Wonen, deze bewonersvereniging voor de komende twee jaar met een eenmalige bijdrage voor onderdak in het kinderdagverblijf’’.

De voorziening zal ook gebruikt worden door andere partijen, zoals het sociale wijkteam, de wijkagent en het kernteam.