Het Valkenhoftheater presenteert de Treatives !

26-06-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Genoeg te doen in Vlaardingen, ondanks dat bijvoorbeeld de Stadsgehoorzaal zijn laatste voorstelling van het seizoen al achter de rug heeft. Wij proberen het zo goed als het kan bij te houden via de agenda op Vlaardingen24 en zijn natuurlijk blij met elk berichtje over tentoonstelling, voorstelling of andere activiteit.

Voor wie zaterdag 27 juni ( ja, dat is morgen al!) nog niet weet wat te doen is er in het Valkenhoftheater aan de Frank van Borselenstraat 95 een leuke voorstelling van een creatieve theatergroep met de naam “Treatives”.

De Treativesis het voormalige Creatief theater Team, een groep jongvolwassenen die 1x per 14 dagen repeteren in de kleine zaal van de Stadsgehoorzaal. Als je voor Jeugdmusicalkoor Applaus te oud wordt mag je doorstromen in deze groep.

De Treatives spelen het theaterstuk  “Wie de liefde niet eert is een partner niet weert”. Het is een zelfgeschreven stuk met afwisselend spel, dans en zang en ook nog eens geschikt voor alle leeftijden. Zoals de theatergroep zelf omschrijft: ,,Heel herkenbaar maar toch ook weer verrassend!’’ Laat u dus aansluitend hierop een avondje verrassen en kom naar de voorstelling. De kaarten kosten €10 en zijn inclusief consumptie en een kleine attentie na afloop.

De Treatives hopen u te zien komende zaterdagavond. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar op de avond zelf.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date