Het is weer Jozefdag !

14-03-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Op vrijdag 16 maart vindt alweer de 40ste Jozefdag op de St.-Jozefmavo aan de Willem de Zwijgerlaan plaats! Eén dag in het schooljaar proberen ze op de Jozefmavo met z’n allen zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de The St.-Joseph Highschool in Kenia. De meisjesschool in Kenia heeft ieder jaar deze financiële steun hard nodig. Dit omdat de Keniaanse regering aan een school voor meisjes geen subsidie verleent. De Jozefmavo onderhoudt de school en dankzij het sponsorgeld kunnen jaarlijks tientallen meisjes in Kenia onderwijs genieten en zij hebben hierdoor een beter toekomstperspectief.

De Jozefmarkt wordt gehouden in de school tussen 11.30 uur en 13.30 uur en u bent natuurlijk van harte welkom aan de Willem de Zwijgerlaan 240 om te komen kijken en iets te kopen.

Er is een Rad van Fortuin, een Planten-, Groente- en Fruitmarkt, en er liggen zelfgemaakte sieraden en leuke tweedehands spulletjes als boeken en nog veel meer. Ook kunt u genieten van een lekker hapje of drankje. Voor elk wat wils dus en voor een prachtig doel!De Jozefmavo werkt nauw samen met de stichting Tusaidiane. Dit is Swahili voor “laten we elkaar helpen”. Het project is goed georganiseerd. Geen geld blijft hangen achter de strijkstok van grote organisaties. Het motto van stichting Tusaidiane luidt: een euro hier is een euro daar!

Kijk voor meer informatie op www.sjm.nl  en op www.tusaidiane.nl Gerelateerd