Het is Burendag!

25-09-2021 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Een goede buur is beter dan een verre vriend. Wie eenmaal ‘mot’ heeft met de buren zal deze oude wijsheid nog meer onderschrijven. Vandaag is het echter Burendag en dat is een goed moment om de banden aan te halen, samen koffie te drinken (of thee) en bij te kletsen.

Dat kan vandaag in Vlaardingen op verschillende plekken die je terug kunt vinden op www.burendag.nl . Eén ervan, waar iedereen welkom is, is het pleintje voor de Vredeskerk aan de Olmendreef 103, bij The Blessing. Koffie, thee of een sapje, muffins, cake en fudge, het kan (bijna) niet op. En natuurlijk ontmoeting en gesprekken.  

Burendag is een initiatief van het Oranje Fonds en Douwe Egberts en een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date