Hello Dolly !

18-11-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Dierentehuis Nieuwe Waterweg Vlaardingen zoekt een nieuw thuis voor Dolly. Dolly is een 3-jarige mooie meid die op zoek is naar gezellige en sportieve baasjes. Qua karakter is ze erg vriendelijk maar ook wat onzeker dus ze heeft baat bij stabiele baasjes. Ze is gek op door de modder baggeren en lekker in het water spetteren. Ze zoekt dan ook baasjes die lekker met haar mee doen en tijdens de wandeling niet perse zonder blubberspetters thuis willen komen. Dolly kan erg goed overweg met katten en met reuen, helaas niet met teven. Ook is haar jachtinstinct duidelijk aanwezig bij het zien van vogels en konijnen.

In 2015 is Dolly via een stichting vanuit Griekenland naar Nederland gebracht en bij haar nieuwe baasjes terecht gekomen. Zij hebben haar vervolgens gedumpt. Dolly is erg lief voor kinderen, maar het is belangrijk om rekening te houden met haar bezitsdrang ten opzichte van haar voer, kluif en speelgoed. Dit is wellicht een erfenis uit haar zwerfperiode in Griekenland en is reden om haar niet in huis bij kleine kinderen te plaatsen. Bij oudere kinderen die duidelijke instructies kunnen opvolgen verwachten we geen probleem.

Denk je dat Dolly een fantastisch leven bij jou kan hebben? En heb je voldoende vrije tijd voor haar? Dan horen ze het graag bij Dierentehuis Nieuwe Waterweg Vlaardingen. Kennismaken met Dolly kan alleen op afspraak. Ze verblijft momenteel in een gastgezin.

Informatie: Stichting Dierentehuis Nieuwe Waterweg I Koggehaven 16 3133 LA Vlaardingen

Tel.: 010-4345335 I E-mail: info@dierenasiel-vlaardingen.nlGerelateerd