Hart voor Vlaardingen in actie voor kerstcadeautjes voor kinderen

20-11-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Hart voor Vlaardingen kennen we inmiddels als een groep mensen die zich inzet voor wie het niet breed heeft in onze stad. Vorig jaar bijvoorbeeld was er een actie om kerstpakketten te bezorgen bij Vlaardingse minima en nu is er een actie voor kerstcadeautjes voor kinderen gestart. Leest u even mee:

In samenwerking met Minters (Buurtpunt, Buurtkamer Vop en Westwijk Wijkcentrum) én de Windwijzer wil Hart voor Vlaardingen de handen ineenslaan en dit jaar zoveel mogelijk Minima Kids een kerst cadeautje aan kunnen bieden en daarbij hebben wij jullie hulp nodig!

Dat er vele Vlaardingers een hart hebben voor de stadsgenoten die minder te besteden hebben is het hele jaar door absoluut zichtbaar geweest en dit is en blijft enorm hartverwarmend. Wij twijfelen er daarom ook niet aan dat wij voor de komende feestdagen weer op jullie hulp kunnen rekenen!

Gelukkig mogen de buurthuizen weer open en daarom kunnen we op deze plekken met inachtneming van de regels/richtlijnen een geweldige inzamelingsactie op poten zetten zodat er dit jaar met kerst geen Vlaardings kind (0-18 jaar) zonder cadeautje zou hoeven zitten.

Heeft u speelgoed wat nieuw of zo goed als nieuw is en wilt u dit graag voor deze actie doneren? Dan kunt u dit op de volgende locaties en tijden inleveren:

De Windwijzer
Schiedamseweg 95
Iedere woensdag van 14:00 tot 16:00 uur

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
Ma t/m Vr van 09:00 tot 17:00 uur 

Buurtkamer VOP
Angela Van Peufflik Participatiemedewerker Minters
Valeriusstraat 28
Ma t/m Vr van 09:00 tot 12:00 uur
Ma, Di en Wo van 19:30 Tot 21:00 uur

Wijkcentrum West
Prof. Telderstraat 10
Di van 09:00 tot 13:00 uur
Wo van 13:30 tot 17:00 uur
Do van 09:30 tot 13:00 uur
Vr van 13:30 tot 16:00 uur
 

Inleveren is mogelijk tot 10 december! Wilt u er alstublieft op letten dat het speelgoed heel, netjes, schoon en compleet is? Heeft u nog cadeaubonnen liggen die u (deels) niet gebruikt? Dan zouden deze ook zeer welkom zijn! Denk aan bioscoop bonnen, VVV-bonnen etc.‼

Op een later moment zullen wij berichten over de mogelijkheid om kinderen aan te melden voor deze actie. (De kinderen van de ingeschreven leden van HvV doen sowieso mee). Meer info op de Facebookpagina van Hart voor Vlaardingen die u hier! vindt.