Haringkoppen die verbinden

27-02-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Jos Lukassen, de bedenker van Haringkoppen Verbinden, staat trots op de foto met Koen Kegel, die twee bronzen schubben in ontvangst neemt. Het doel is om tijdens het Haring en Bierfeest het standbeeld te onthullen waaraan deze schubben kunnen worden bevestigd. Deze symbolische 'nieuwe haring' van vier meter hoog, moet Vlaardingen weer op de kaart zetten als haringstad en zal bij de Westhavenplaats te bewonderen zijn. 

Stichting Haringkoppen Verbinden is politiek en religieus neutraal, maar juicht eenieder toe die verbinden hoog in het vaandel heeft staan. Zo ook Koen die zelf een schub cadeau kreeg, maar zo enthousiast was over het project, dat hij ook namens D66 Vlaardingen een schub liet maken.

"Het doel is om mensen, bedrijven en steden dichter bij elkaar te brengen en het imago van Vlaardingen te verbeteren. Deze positieve boodschap van Haringkoppen Verbinden steunen wij daarom van harte. Onze stad kan wel wat meer samenwerking gebruiken", aldus fractievoorzitter Koen Kegel van D66.

Jos Lukassen: "Er zijn al aardig wat schubben gemaakt, maar er is zeker nog ruimte voor meer Vlaardingse bedrijven, politieke partijen en inwoners die bij willen dragen aan verbinding. Hoe meer Vlaardingers meedoen, hoe beter!"

Steun jij dit initiatief ook? Kijk dan eens op www.haringkoppenverbinden.nl  om ook een schub te laten maken.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date