Groene Luiken weer 7 dagen open!

27-10-2021 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Vanaf maandag 1 november is aanloophuis ‘De Groene Luiken’ weer elke dag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. In de afgelopen periode kon het aanloophuis maar beperkt open zijn en maximaal vijftien gasten tegelijk ontvangen. Nu de meeste mensen zijn gevaccineerd, keren veel vrijwilligers weer terug. Daarnaast heeft het aanloophuis gelukkig een aantal nieuwe, enthousiaste vrijwilligers gevonden. 

Vanaf 1 november kunnen 25 mensen tegelijk genieten van de gastvrijheid in ‘De Groene Luiken’. Iedereen die behoefte heeft aan wat gezelligheid, een luisterend oor, een gratis kopje koffie of thee is van harte welkom. Om de veiligheid van zowel vrijwilligers als gasten te waarborgen vindt een coronacheck plaats. Wie niet is gevaccineerd, kan een sneltest doen. In de afgelopen weken zijn gasten daarover geïnformeerd. 

Het ophalen van de post door mensen zonder eigen adres blijft vooralsnog beperkt tot de woensdag- en zondagmiddag tussen 16.30 en 17.30 uur. 

Overigens zijn nieuwe vrijwilligers nog steeds welkom. Loop eens binnen om een kijkje te nemen en/of mail naar info@degroeneluiken.nl voor een kennismakingsgesprek.

 

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date