Gratis Toeslagen-APK voor inwoners Vlaardingen

24-12-2014 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN -  Het Bureau Sociaal Raadslieden (BSR) verzorgt in de week van 12 tot en met 16 januari 2015 een gratis APK keuring voor de huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en het kindgebondenbudget. 

Het BSR benadrukt dat het altijd belangrijk is, wijzigingen in inkomens- en gezinssituaties zo snel mogelijk door te geven aan de Belastingdienst Toeslagen. De komende weken ontvangt u van de Belastingdienst Toeslagen een brief over uw toeslagen voor 2015. Een goed moment om te controleren of de Belastingdienst uitgaat van de juiste informatie. U kunt de gegevens zelf controleren en wijzigen door op de website www.toeslagen.nl in te loggen met uw Digid. 

Voor vragen over toeslagen kunt u altijd terecht bij het Toeslagenservicepunt van het BSR. Omdat het belangrijk is dat aan het begin van een nieuw jaar de Belastingdienst Toeslagen over uw juiste gegevens beschikt, organiseert het Toeslagenservicepunt van het BSR een speciale week, waarin u onder begeleiding, uw toeslagen kunt controleren en waar nodig kunt wijzigen. 

Voor een afspraak kunt u bellen naar het Toeslagenservicepunt tel:  010 - 4351022 op werkdagen van 12.00 tot 13.00 uur (vanaf 5 januari 2015 van 11.00 tot 13.00 uur). Wanneer u toeslagen uitbetaald krijgt die op onjuiste gegevens zijn gebaseerd, kan dit leiden tot grote financiële problemen.  Het BSR ondersteunt u graag bij het voorkomen van problemen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date