Gezocht: oud zeekadetten voor reünie

13-12-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Het Zeekadetkorps Vlaardingen bestaat in 2016 veertig jaar. Reden voor de zeekadetten om op 9 april 2016 een feestje te organiseren en te zoeken naar oud-zeekadetten. Er wordt op deze dag een reünie georganiseerd op de Assam II en alle oud zeekadetten zijn hiervoor uitgenodigd.

,,Het moet een speciale dag worden voor zowel de huidige leden als de oud leden’’, aldus Edgar Aaldijk, voorzitter van het Zeekadetkorps Vlaardingen. ,,In de loop der jaren zijn er enkele honderden zeekadetten uit de hele regio aan boord van de Assam II geweest. Allemaal hebben ze een speciale tijd gehad en veel geleerd en avonturen met elkaar beleefd. Dit leeft nu nog steeds en daarom willen wij graag zoveel mogelijk oud leden bij elkaar hebben op deze dag’’.

Er is inmiddels een een speciale website en een Facebookpagina gemaakt. De reünie valt samen met de Nationale Wrikwedstrijden voor Zeekadetten uit geheel Nederland. Zij gaan strijden in diverse leeftijdsklassen en om de titel: “Beste wrikker van Nederland”. Deze wedstrijden gaan zich afspelen in de Oude Haven bij de Assam II aan de Westhavenplaats.
Voor meer informatie: reünie zeekadettenGerelateerd