Geen Repair Café, wel winterjassen af te halen

10-01-2022 Nieuws Redactie

VLAARTDINGEN - In verband het de huidige maatregelen is door de organisatie van het Repair Café in De Windwijzer voorlopig afgezien van de bijeenkomst op zaterdag 15 januari 2022. Als de maatregelen versoepeld worden zal er opnieuw bekeken worden wat de mogelijkheden zijn. Houd de website van De Windwijzer daarom goed in de gaten. U vindt er het laatste nieuws. 

Een Repair Café is een plek waar kapotte spulletjes of andere zaken waar iets mis mee is, gerepareerd worden. Zo zijn ze weer bruikbaar en hoeven ze niet te worden weggegooid. Inmiddels zijn er in Nederland een kleine twintig Repair Cafés, waaronder één in De Windwijzer. Het Repair Café is normaal gesproken op elke derde zaterdag van de maand tussen 9.30 tot 12.00 uur.

De Windwijzer is op dit moment van maandag t/m donderdag geopend van 9.00 – 12.00 uur. De reguliere bijeenkomsten liggen stil, wel worden er jassen ingezameld en uitgedeeld. Met de inzamelingsactie ‘geef een winterjas en verwarm een hart’ willen we in De Windwijzer die mensen helpen die het hard nodig hebben, juist in deze wintertijd! Ontzettend fijn dat zoveel mensen een of meerdere jassen beschikbaar hebben gesteld voor iedereen die het leven al duur genoeg vindt. Heeft u een winterjas nodig of kent u iemand? U kunt een jas ophalen van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur aan de Schiedamseweg 95. U wordt hartelijk ontvangen door een van onze vrijwilligers. Meer informatie vindt u op www.dewindwijzer.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date