Gastouder zoekt oppaskinderen

24-05-2018 Nieuws Advertorial

VLAARDINGEN - Angela de Vries is 47 jaar, alleenstaande moeder van twee jongens van 15 en 11 jaar en werkzaam als gastouder. Ze doet dit werk als gastouder sinds januari 2014, en met veel plezier. Angela woont in Vlaardingen Holy, in de Vogelbuurt. Ze heeft inmiddels weer plek voor ‘nieuwe kinderen’ als gastouder en hierbij plaatsen haar oproep aan ouders die opvang zoeken voor hun kind(eren):

,,Wil je je kindje niet achterlaten in een schoolachtig gebouw bij een heleboel andere kindjes en soms wisselende leidsters, maar wil je dat je kleintje lekker in een huis kan rommelen, of op de bank met een dekentje kan liggen als het niet zo lekker is? Kies dan voor deze gastouder die de kinderen meeneemt als ze even boodschappen doet. Gewoon, net als thuis maar dan bij een ander. Laat een kind gewoon kind zijn, kwaliteit die alleen gewaarborgd kan worden op het moment dat een leidster alle tijd en ruimte heeft om voor jouw kind te zorgen.

Als gastouder handel ik volgens de basisdoelen uit de wet kinderopvang, te weten: het bieden van veiligheid en geborgenheid. Het ontwikkelen van persoonlijke en sociale competenties en het overbrengen en het eigen laten maken van normen en waarden.

Ik ben in het bezit van:

Kinder-EHBO diploma

Eindeloos geduld

Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Rijbewijs en auto

En ben natuurlijk geregistreerd gastouder.

Zoek je flexibele opvang voor je kleintje tot 4 jaar oud, van maandag tot en met vrijdag ben ik beschikbaar, tijden in overleg. Stuur me een berichtje en dan nodig ik je uit voor een gesprek en een kopje thee of koffie’’.

Groetjes, Angela

 

Je kunt Angela bereiken met een berichtje op Facebook via deze link!