Frietmoment winnaar Nederlandse Horecaprijs Zuid-Holland

13-02-2023 Nieuws Ingezonden mededeling

VLAARDINGEN - Louise Geerrink is best een beetje trots. Met haar mobiele frietbedrijf 'Frietmoment' kwaliteit en populariteit werd zij de winnaar bij de Nederlandse Horecaprijzen bij de categorie cafetaria in de Provincie Zuid-Holland. Deels doordat voldoende mensen op haar stemden maar ook het juryrapport speelde een rol. Een combinatie dus van populariteit en kwaliteit.

Louise weet als geen ander hoe je een heerlijke portie friet bakt, ze is al heel wat jaartjes actief in de patatbranche. Met haar mobiele frietwagen rijdt ze heel Nederland door. Je kunt Frietmoment inhuren om een uurtje patat en snacks te komen bakken. veel bedrijven maar bijvoorbeeld ook scholen maken daar graagt gebruik van als er iets te vieren valt. Het is een leuke manier om een speciale dag nog net iets specialer te maken.

En speciaal is het als je Louise uitnodigt. De Frietwagen straalt kwaliteit uit en dat doet Louise zelf ook. ,,Ik hou ervan om mensen met elkaar te verbinden. Mijn doel is dan ook dat de mensen voor mijn patatkraam lekker met elkaar in gesprek raken. Juist bij mensen die elkaar helemaal niet kennen is het des te leuker om op een laagdrempelige manier voor die verbinding te zorgen.''

Meer informatie op Frietmoment.nlBedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date