Financiële steun voor ideeën in jouw buurt

13-06-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Woon je graag in een fijne buurt waar het gezellig, sociaal, veilig en groen is? Wil je graag een sportactiviteit in de buurt om sport onder jongeren te stimuleren? Wil je eenzame bewoners in de wijk helpen? Wil je zorgen dat buren elkaar weer kennen, misschien met culturele of duurzame activiteiten? Als je het idee hebt en zorg kan dragen voor de uitvoering, dan draagt de gemeente financieel bij en helpen zij je op weg bij de uitvoering.

Het idee moet eraan bijdragen dat de buurt of misschien wel de hele wijk erop vooruit gaat. Er mogen uiteraard geen regels of wetten overtreden worden. Het idee moet niet alleen in jouw eigen belang zijn. Je moet bereid zijn de uitvoering van het idee op je te nemen (het liefst natuurlijk in samenwerking met andere buurtbewoners).

Jouw idee voor de wijk kun je bespreken met de wijkcoördinator tijdens het spreekuur leefbaarheid. Je kunt het idee ook indienen via het contactformulier op de website, hier  met als onderwerp “bewonersinitiatief”. Wil je liever telefonisch contact? Neem dan contact op met de wijkcoördinator via telefoonnummer (010) 248 4000

Gerelateerd