Categorieën

Service

Figuranten gezocht !

Figuranten gezocht !
Uit

Figuranten gezocht !

  • Redactie
  • 12-08-2015
  • Uit
Figuranten gezocht !

VLAARDINGEN - In 2018 herdenkt en viert Vlaardingen dat het 1000 jaar geleden is dat de Slag bij Vlaardingen plaatsvond. Vlaardingen laat dit bijzondere feit niet aan zich voorbij gaan. In 2018 zal naast het naspelen van de Slag Bij Vlaardingen onder anderen een stadsspektakel in het centrum van de stad worden georganiseerd. De Vlaardingse bevolking zal zowel in de aanloop als de bij de viering in brede zin hierbij betrokken worden.

De organisatie van ‘De Slag’ zoekt helden, bedelaars, dronkenlappen of viswijven. Maar ook muzikanten, boeren, handelsreizigers en gravinnen. En nog veel meer. Maak onderdeel uit van het stadsspektakel in 2018 en de aanloop er naar toe. Als figurant draag je direct bij tot positieve beeldvorming van de stad, de te maken film of het evenement zelf en ben je de fysieke ambassadeur van de geschiedenis van Vlaardingen. Samen met je vrienden, vriendinnen of alleen? ‘De Slag’ kan nog heel wat voetvolk gebruiken.

Als je het leuk vindt om het beste van jezelf te geven, geef je dan op bij een van de onderstaande adressen:

Stichting Slag bij Vlaardingen: [email protected] of het Servicepunt Vrijwilligers, Waalstraat 110(Bibliotheek), email [email protected] o.v.v. codeV0623. Telefonisch jezelf opgeven kan ook, via 010-2484000 (servicedesk Servicepunt Vrijwilligers).