Feestelijke eerste paal woningbouw Hoflaan

27-05-2015 Nieuws Redactie

Fotografie: Sander Schenkel

VLAARDINGEN – Vandaag ging aan de Hoflaan de eerste paal de grond in voor het woningbouwproject  Buitenplaats Van Ruytenburch. Althans, wij zagen er al een stuk of acht in de grond geheid staan, maar desondanks was het een feestelijk moment waarbij ook wethouder Hans Versluijs aanwezig was.

Het officiële startsein voor de bouw van de eerste woningen op De Buitenplaats Van Ruytenburch is voor de projectontwikkelaar de kroon op een intensief co-creatieproces. Toekomstige bewoners zijn intensief betrokken geweest bij de vormgeving van De Buitenplaats en de grote verscheidenheid aan woningen. De meeste woningen die in de eerste fase gebouwd worden zijn overigens al verkocht.

Gastheer Willem Van Ruytenburch gaf vanmiddag het stokje symbolisch over aan bewoners van de nieuw te bouwen wijk. De negende heipaal werd vervolgens beschreven door de nieuwe bewoners met persoonlijke toekomstwensen voor Buitenplaats Van Ruytenburch. De betreffende heipaal de grond in slaan werd ook nog eens aan de bewoners gegund van wie de eerste woning gebouwd werd.

De ontwikkeling van De Buitenplaats Van Ruytenburch heeft geleid tot een gevarieerde mix van woningtypen en prijsklassen, maar wel met een opgegeven ‘vanaf prijs’ van € 267.000. Er zullen eerst 44 woningen in het eerste deelgebied gebouwd worden, maar in de planning staat een totaal van 175 stuks. Naar verwachting kan de eerste sleutel medio 2016 worden uitgereikt.

Voor meer informatie over het hele project en de beschikbare woningen kunt u terecht bij Ferry Nefkens van De Witte Garantiemakelaars 010-4343844. Meer informatie is ook beschikbaar op de website hierGerelateerd