Een jeugdlintje voor Sabina!

29-10-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 26 oktober reikte burgemeester Annemiek Jetten een Vlaardings jeugdlintje uit aan de 10-jarige Sabina Barakzei. Sabina is mantelzorger van haar broertje David. David werd zes jaar geleden met een beperking geboren. Zij heeft altijd volle aandacht, liefde en zorg voor hem. Zij helpt haar ouders waar zij kan en heeft in de loop der jaren zelfs verpleegkundige handelingen geleerd, bijvoorbeeld ten aanzien van de sondevoeding.

Sabina is een voorbeeld voor de samenleving en de gemeente Vlaardingen is dan ook trots op deze jonge mantelzorger. Daarom reikte burgemeester Annemiek Jetten haar het Vlaardings jeugdlintje uit.

Veel kinderen en jongeren doen vaak iets geweldigs, door bijvoorbeeld oog te hebben voor hun omgeving en hulpvaardig te zijn. Soms is dat een heldendaad. Soms zijn het bijzondere acties of uitzonderlijke keuzes. Deze kinderen/jongeren kunnen in aanmerking komen voor het Vlaardingse jeugdlintje. Meer info? Kijk op www.vlaardingen.nl/jeugdlintje Gerelateerd